Reparatia Turbosuflantelor

Tot mai des auzim de firme care ofera servicii de reparatii turbosuflante. Aceasta tema este foarte actuala pentru ca majoritatea locuitorilor sunt posesori de automobile dotate cu motoare turbo diesel care sunt echipate cu turbosuflante. Reparatia turbosuflantelor este un domeniu destul de complex la prima vedere.
Piese pentru reparatia turbosuflantelor se gasesc destul de greu si sunt costisitoare. O investitie intr-un stoc de piese pentru turbosuflante este destul de mare deoarece fiecare model de turbosuflanta necesita kit de reparatie propriu care difera. Venim in intampinarea celor care doresc sa repare turbosuflante si le punem la dispozitie propriul  stoc de piese (gata echilibrate) pentru reparatia turbosuflantelor. Pentru a obtine o reparatie a turbosuflantei cat mai calitativa trebuie de investit si in masina de echilibrat. Dar sa incepem cu ce este mai  simplu.
Daca demontam o turbosuflanta defecta de pe masina in afara faptului ca poate fi plina de ulei si de mizerie la prima vedere alte lucruri nu observam. O prima diagnoaza a turbosuflantei o putem face direct pe masina. Pentru inceput o sa va prezentam pe scurt principiul de functionare a turbosuflantei. O descriere mai detaliata gasiti in urmatoarele pagini ale site-ului nostru. Initial nu este nimic complicat, admisia si evacuarea aerului din turbosuflanta se face cam in felul urmator:

turbosuflanta

O explicatie mai simpla ar fi urmatoarea gazele care ies din motor, rotesc axul turbosuflatei si in acest fel se pune in actiune si roata compresor a turbosuflantei creand presiune de aer la admisie pe care o baga cu forta in motor. Astfel creste puterea motorului. Pentru a intelege modul de reparatie a turbosuflantei o sa va prezentam in continuare o turbosuflanta dezasamblata si sectionata.

 piese turbo

Inainte de initierea in domeniul de reparatii turbosuflante sa facem cunostinta cu piesele din interiorul turbocompresorului:

turbosuflanta

1.    Galeria de admisie a turbosuflantei
2.    Corpul turbosuflantei
3.    Inel de stopare (snap ring)
4.    Purtatorul de segment (flinger sleeve)
5.    Galeria de evacuare a turbosuflantei
6.    Segment de etansare (evacuare)
7.    Axul turbosuflantei (shaft&wheel)
8.    Bucsi sau rulmenti (journal bearng)
9.    Lagar axial
10.    Roata compresor (compressor&wheel)
11.    Piulita
12.    Placa inferioara (back plate)
13.    Supapa vacumatica (actuator)
14.    Geometria variabila


   Link

Masina de nituit
Reparatii Turbosuflante
Reparatii Turbosuflante Bucuresti
Reconditionari turbine
Kit Reparatie Turbo
Reparatii Turbo Calitativ
Repar turbosuflante
Reparatii turbosuflante
Reparatii turbine auto
Turbosuflante auto
Reparatie turbosuflante
Reparatii turbo Bucuresti   Despre noi

Servicii de reparatii turbosuflante si reconditionari de turbosuflante auto pentru auto ca VW , Audi, Skoda, Seat, Bmw , Mercedes, Opel, Volvo, Renault, Ford etc.

   Contact

E-mail: turboparts.sa@gmail.com
Sediu: B-dul Ghencea, nr 134, corp 86, Bucuresti, Sector 6.
Telefon: 0733 513 353, 0768 987 377